Despre noi


Pe sit-ul nostru avem specialisti in domeniul:

# Nutritiei celulare ;

# Doctori naturopati ;

# Terapeuti in medicina alternativa ;

Consilierea cu acesti specialisti va ofera o siguranta in procesul de regenerare tisulara si de menținere a stării de bine in care veti ajunge foarte repede .

Sănătatea si boala nu au ceva misterios . Sanatatea este starea naturala a corpului, si se manifesta atunci cand toate aspectele Fiintei sunt aliniate. Corpul este primul nivel de constienta. Putem sa-l asemanam unei navete cosmice care permite experimentarea universului fizic. Iar creierul, il putem compara cu pilotul acestui vehicul genial. Atunci cand functioneaza corect, corpul percepe ca senzatii, numeroase informatii, provenind de la mai multe nivele de constiinta.
Pe de alta parte insa, dezechilibrele vor „amputa” aceste simturi, iar corpul le va oglindi ca afectiuni. Un acordaj fin la corpul tau, impreuna cu scanarea nivelelor care genereaza dezechilibrul, vor evidentia cauza acestuia.

Cand vom intelege cum functioneaza organismul uman si ce cauze provoacă disfuncții la nivel celular , atunci vom invata cum sa inversam procesul .

Consilierea este facuta pas cu pas , telefonic sau online , aceasta fiind gratuite. Daca va deplasati la cabinetul unui nutritionist din lista noastra cu specialisti , ar fi bine sa întrebați ce costuri practica .

Din experienta noastra , noi am inteles ca lucrurile se pot privi mult mai simplu pentru a obtine rezultate rapide, care ne conduc spre o stare de bine pe care cu toții ne- o dorim.

Plecand de la ideea ca in corpul nostru se gaseste 70% lichid si 30 % solid propunem in protocolul nostru de sanatate primul lucru sa fie HIDRATREA CELULARA . Orice dezechilibru apare pe deshidratarea corpului , adică lipsa apei biodisponibile la nivel celular.

Poți bea un maxim 5% din greutatea corpului tau ?

Atunci…NU ESTI BOLNAV…TI -E SETE !

Al doilea motiv este ca procesul in sine de detoxifiere este blocat din cauza lipsei de apa . Reziduul din metabolism nu se mai elimina din corp si se depozitează sub forma de grasimi si celulita . Celulele moarte din corp se îmbracă in colesterol , pentru ca celulele vii nu pot trai pe langa cele moarte. Si asa apar primele dezechilibre pe baza unui metabolism lenes ,ficat gras in steatoza hepatită , pietre la vezica biliara si rinichi, depuneri de colesterol pe vasele de sânge , o burta lăsată cu intestine încarcate . In final apar si probleme legate de tensiune, diabet sau celulele canceroase.

Detoxifierea se face controlat printr-o consiliere adecvata fiecarei persoane in parte.

Pentru o sanatate durabilă este necesar in al treilea rand o deparazitare tisulara a tesuturilor si a sângelui. Este un domeniu nou de abordare la noi, oamenii, dar acesta va face diferența între cei care se ocupă de boala lor sau de sănătatea lor.

Putem depista in sângele dumneavoastra prezenta unor cristale de colesterol rau, care se depun, microoganisme vii care mănâncă ce ar trebui sa ajungă la celule, ouă de paraziti periculoși sanatatii, bacterii intrate in putrefacție, fungi, virusuri de hepatită C ,herpes, etc. In aceasta situație corpul nostru simte o oboseala cronica. Acesti musafiri nedoriți din corpul nostru fac , ca sistemul imunitar sa aiba de suferit, fiind dezactivat sau pur si simplu lenes .

Protocolul nostru de sanatate mai cuprinde in al patrulea rand „NUTRITIA CELULARA” de refacere a anemiei prezente in corp si reconstructia cartilajelor uzate pana la gradul trei, spre patru sau mai bine spus eliminarea lipsei de energie si reconstructia celulara intr-un mediu prielnic celulelor sanatoase, vii.

Deci, pentru a nu mai exista in corp niciun dezechilibru viitor , ce trebuie sa facem ?

Solutia….

Consilierea personalizată cu specialisti nostri  iti va pune la dispozitie un program zilnic la indemana ta !

„ASISTENT NUTRITIONIST” – Este persoana care depune o munca voluntara si care asista la consilierea dvs. de catre un Nutritionist, Doctor sau Terapeut specialist si in nutritie, pe marginea chestionarului dvs. de sanatate pe care l-ati trimis catre noi.
Asistentii au experiente personale si vă informeaza si îndrumă sa studiati/urmați practicile Dr.Robert Morse. (Dupa ce veti fi informati/documentati alegerea va apartine, in totalitate, asupra suplimentelor nutritive pe care doriti sa le folositi: cele recomandate din cartea „Sa traim sanatos fara toxine” sau de la alte firme producatoare de suplimente recomandate de catre persoanele din aceaste pagini web.)
Asistentii voluntari vă prezinta experientele lor personale cu scop informativ si ramane la alegerea dumneavoastra sa faceti o schimbare in stilul personal de viata, conștientizând starea de bine la nivel celular si asumandu-va resposabilitatea.
Filmarile video sunt experientele lor proprii si au caracter informativ, ca alternative practice la stilul optim de viata si de nutritie, pt o stare ideala de sanatate.