De ce trebuie sa ajungi bolnav , ca sa fii mai sanatos ?

Adaugat de clubsanatateonline on apr. 26, 2020 | 1 comment


INVITATIE  LA  EVENIMENT.

.           Mintea conceptuala este mereu la vanatoare! Curioasa mereu despre ce se mai aude, despre ce s-a mai intamplat, despre ce se mai vorbeste, despre ce fac ceilaltii. Si apoi, este interesata sa-si formeze o parere, sa compare, sa analizeze si sa-si exprime opinia. Insa, toate aceste procese mentale mentin si chiar cresc, aceeasi plasma vibrationala ca si cea care a generat ceea ce se aude, ceea ce s-a intamplat si ceea ce s-a facut deja. Si cu siguranta nu ne dorim nimic din toate acestea, nici unul dintre noi in situatia actuala! In schimb, cum ar fi sa folosim acest răgaz și timp pentru Sine? Cum ar fi sa ne bucuram de cunostinta cu Interiorul propriu? Cum ar fi sa ne cunoastem fiecare nevoie, fiecare gand, fiecare emotie, si fiecare traire? Cum ar fi, sa le analizam și sa le cercetam cu atenție conținutul? Si apoi, sa stabilim dacă ne aparțin, daca ne regasim pe noi insine in acele stari, daca rezonam cu ele, daca simtim bucurie si pace cand ne odihnim gandurile in ele, sau dimpotriva…acestea reprezinta ceva strain noua, ceva care ne creaza disconfort, ceva care ne agita si nelinistete, ceva ce reprezinta doar energii informationale, cu care ne-am contaminat de la ceilalti. Fiecare conștientizare, a fiecăruia dintre noi, are forta de a schimba această plasma comuna de ignoranta, frica și agresivitate. Fiecare picatura de conștienta, de iubire și de blândete transforma, construieste si zideste. Draga prieten, Tu esti cel care poate creste gradul de Constienta, Iubirea si Blandetea din care ne hranim cu totii! Zilele acestea sunt speciale!!! Nihil Sine Deo.

In cadrul evenimentului vom avea parte de invitati speciali: Terapeut Ioana Predut , Medic Larisa Dumbrava si Nutritionist Victoras Pirsan impreuna cu invitatii lor. Aceste persoane care au pus in practica Tehnici de Constientizare si Neurogeneza, Conceptul de Sanatate in Cinci Pasi simpli si au ajuns la starea de bine. Pentru ca noi nu ne nastem cu un manual de utilizare al corpului, avem fiecare propriul sau stil de viata. Invitatii nostri ne vor impartasi cu generozitate din experienta lor, precum si rezultatele personale obtinute de fiecare in parte, prin noul lor program zilnic. Astfel, vei avea deosebita ocazie, de-a afla cum s-au desfasurat lucrurile si cum s-au obtinut rezultatele dorite, in provocari dificile, si in diferite situatii de viata sau de sanatate. Asadar, vei afla ce să faci, cum sa aplici si prin urmare cum sa traiesti sănătos din Obișnuință. Vino împreună cu noi sa ne bucuram de Sănătate și de tot ce poate oferii aceasta, vieții de zi cu zi! Pentru ca impreună, suntem fiecare mai Responsabil, mai Motivat și mai Puternic! Ne vedem Marti 21.04.2020 in sala de conferinta Zoom on-line de la tine de acasa. La ora 18:15 se deschide sala Zoom. Evenimentul va incepe la 18:30 si apreciem ca va dura pana la 21:oo. Vizitati site-ul clubsanatateonline.ro daca iti doresti si tu sa intelegi ca putem fi uniti in ganduri si actiuni si ca pe toti ne leaga sanatatea, starea de bine , prosperitatea si spiritualitatea, atunci cere-i link-ul Zoom persoanei care organizeaza acest eveniment .

Cineva spunea: Vino in echipa mea!!! Noi iti spunem sa iti faci partea in   clubsanatateonline.ro   si la urmatoarea emisiune sau eveniment vei fi invitat sa ne vorbesti din experienta ta.

                 De ce trebuie sa ajungi bolnav , ca sa fii mai sanatos ?                                                                                            

                                        DECIZIA  ITI  APARTINE.

                                   https://youtu.be/_zl9LxNex3k         

 

 

1 Comment

  1. Trecem printr-o perioadă specială care, pentru unii, este un timp al eșecului dar, pentru alții, este un timp al oportunității. In clubsanatateonline.ro puteti avea o pagina personala si astfel sa fim uniti . Sanatatea aplicativa incepe cu un program zilnic si consiliere pas cu pas pentru rezultate dorite In ziua de 21.04.2020 invitati care au rezultate vor vorbi alaturi de consilierul personal. Asa ca rezultatele vorbesc.

Submit a Comment