Nutritionisti


« Inapoi la pagina nutritionisti

Alex Emil Popescu

Telefon
+4 0724 370 940
Skype
alexemilpop
Tara
România
Judet
Bucuresti
Localitate
Bucuresti
Adresa
Sunt consultant voluntar si va pot consilia online si/sau la telefon, nefiind necesar sa va deplasati intr-un cabinet cu locatie fixa.
Cabinete Medicale
"ASISTENT NUTRITIONIST" - Este persoana care depune o munca voluntara si care asista la consilierea dvs. de catre un Nutritionist, Doctor sau Terapeut specialist in nutritie, pe marginea chestionarului dvs. de sanatate pe care il trimiteti catre noi.

Asistentii au experiente personale si vă informeaza si îndrumă sa studiati/urmați practicile Dr.Robert Morse. (Dupa ce veti fi informati/documentati alegerea va apartine, in totalitate, asupra suplimentelor nutritive pe care doriti sa le folositi: cele recomandate din cartea "Sa traim sanatos fara toxine" sau de la alte firme producatoare de suplimente recomandate de catre persoanele din aceaste pagini web.)

Asistentii voluntari vă prezinta experientele lor personale cu scop informativ si ramane la alegerea dumneavoastra sa faceti o schimbare in stilul personal de viata, conștientizând starea de bine la nivel celular si asumandu-va resposabilitatea.

Filmarile video sunt experientele lor proprii si au caracter informativ, ca alternative practice la stilul optim de viata si de nutritie, pt o stare ideala de sanatate.
 Catre chestionarul de sanatate