Nutritionisti


« Inapoi la pagina nutritionisti

Ancuta Chiorean

Telefon
+40759365054
Tara
România
Judet
Cluj
Localitate
Turda
Adresa
Cosilierea se efectueaza online pe Aplicatia Zoom , Whatsapp, Te;egram, etc. sau telefonic !
Cabinete Medicale
Sunt consultant voluntar student la Psihologie si va pot consilia online si/sau la telefon, nefiind necesar sa va deplasati intr-un cabinet cu locatie fixa.
"ASISTENT NUTRITIONIST" - Este persoana care depune o munca voluntara si care asista la consilierea dvs. de catre un Nutritionist, Doctor sau Terapeut specialist in nutritie, pe marginea chestionarului dvs. de sanatate pe care il trimiteti catre noi.

Asistentii au experiente personale si vă informeaza si îndrumă sa studiati/urmați practicile Dr.Robert Morse. (Dupa ce veti fi informati/documentati alegerea va apartine, in totalitate, asupra suplimentelor nutritive pe care doriti sa le folositi: cele recomandate din cartea "Sa traim sanatos fara toxine" sau de la alte firme producatoare de suplimente recomandate de catre persoanele din aceaste pagini web.)

Asistentii voluntari vă prezinta experientele lor personale cu scop informativ si ramane la alegerea dumneavoastra sa faceti o schimbare in stilul personal de viata, conștientizând starea de bine si ce la nivel dosriti sa ajungeti!

Va multumesc anticipat
 Catre chestionarul de sanatate