Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare a sitului clubsanatateonline.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Clubsanatateonline.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Clubsanatateonline.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Clubsanatateonline.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Clubsanatateonline.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Clubsanatateonline.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Clubsanatateonline.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest sit o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Clubsanatateonline.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

Clubsanatateonline.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

„ASISTENT NUTRITIONIST” – Este persoana care depune o munca voluntara si care asista la consilierea dvs. de catre un Nutritionist, Doctor sau Terapeut specialist si in nutritie, pe marginea chestionarului dvs. de sanatate pe care l-ati trimis catre noi.
Asistentii au experiente personale si vă informeaza si îndrumă sa studiati/urmați practicile Dr.Robert Morse. (Dupa ce veti fi informati/documentati alegerea va apartine, in totalitate, asupra suplimentelor nutritive pe care doriti sa le folositi: cele recomandate din cartea „Sa traim sanatos fara toxine” sau de la alte firme producatoare de suplimente recomandate de catre persoanele din aceaste pagini web.)
Asistentii voluntari vă prezinta experientele lor personale cu scop informativ si ramane la alegerea dumneavoastra sa faceti o schimbare in stilul personal de viata, conștientizând starea de bine la nivel celular si asumandu-va resposabilitatea.
Filmarile video sunt experientele lor proprii si au caracter informativ, ca alternative practice la stilul optim de viata si de nutritie, pt o stare ideala de sanatate.